Nieuws Limburg Terhills Hotel in Maasmechelen is bijna klaar

Terhills Hotel in Maasmechelen is bijna klaar

Terhills Hotel in Maasmechelen is bijna klaar

De gordijnen hangen er al volgens LRM-topman Stijn Bijnens. Begin 2015 is ook de rest van het Terhills Hotel in de schaduw van Maasmechelen Village helemaal klaar en zal Peter Geurden van de groep Different Hotels zijn nieuwste parel aan de kroon officieel voor geopend verklaren. Het voormalige hoofdgebouw van de steenkoolmijn in Eisden is dan helemaal omgedoopt tot een ‘lifestyle experience hotel’, dat in een neo-classicistische barokstijl het industrieel verleden doet herleven. De Franse tuinen dienen als groene loper naar het naastgelegen Maasmechelen Village of als toegangspoort naar het Nationaal Park Hoge Kempen.

hotel terhills MMHet Terhills Hotel zal zestig stijlvol ingerichte luxekamers tellen, waarvan zeven suites, verdeeld over vier verdiepingen. Het wellness-center, dat nog in aanbouw is, moet de ‘lifestyle experience’ compleet maken. De transformatie van het hotel is overigens te danken aan Limburgse leveranciers. Victor Simoni zorgde voor de architectuur en vormgeving, die werd aangekleed door Stefan Verheyen van Dôme Déco.

“Toerisme heeft voor Limburg een groot economisch groeipotentieel dankzij troeven als de beschikbaarheid van natuur, mijnerfgoed en zijn centrale geografische ligging,” zegt Stijn Bijnens van LRM. “LRM financiert daarom in rendementsgebonden toeristische infrastructuur en ondernemingen uit de toeristische sector, waarvan dit hotel een prachtig voorbeeld is.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.