Nieuws Limburg Truiense ondernemer sluit mooie deal met NMBS

Truiense ondernemer sluit mooie deal met NMBS

Truiense ondernemer sluit mooie deal met NMBS

Truienaar Simon Van Ormelingen heeft een mooi contract afsloten met de NMBS om zijn vers gemaakte salades en andere voedingsproducten te leveren in de treinstations van Hasselt en Leuven. Reizigers kunnen voortaan genieten van Simon Salads, soepen en verse dagschotels.

“We waren al eerder actief in de bedrijfs- en zakenwereld voor het plaatsen van koelautomaten met een dagvers aanbod”, aldus de ondernemer. “In november zullen tevens de leveringen starten in de OffiCenters van Turnhout, Antwerpen en Maastricht.”

Met traiteur Hans Barbaix in Hasselt heeft hij een kok die de gerechten van Simon Salads met de grootste perfectie klaarmaakt. “We bieden hiermee een antwoord op de verschillende hedendaagse voedingsbehoeften”, aldus nog Van Ormelingen. “Met seizoensgebonden ingrediënten, lokaal geproduceerd, gezonde porties met veel smaak, kunnen we het verschil maken.” Simon Salads zal in de eerste fase een collectie van 5 salades in twee verschillende porties aan de stations leveren.

(JCr.)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.