Nieuws Limburg Uitschieter hangt nu als ster tegen gevel

Uitschieter hangt nu als ster tegen gevel

Uitschieter hangt nu als ster tegen gevel

Exact 10 jaar: zo lang bestaat Made in Limburg! Om deze mijlpaal te vieren, brengen we deze week enkele artikels over het reilen en zeilen van ons nieuwskanaal. Aflevering 4: over hoogtes en laagtes:

De historiek van 10 jaar Made in Limburg bulkt van de positieve uitschieters. Vanuit de beginfase herinneren we ons artikels die startende ondernemers een voelbaar zetje in de rug hebben gegeven. Het mooiste voorbeeld is misschien restaurant Ogst in Hasselt. We zagen bij een toevallige passage in 2014 dat Sébastien Wygaerts en Diederik Herbots met de verfkwast in de weer waren om een horecapand in te richten. Daar wilden we wel een artikeltje over kwijt. Een bijdrage die enorm werd gesmaakt en nog voor de officiële opening leidde tot flink wat boekingen. Vandaag is die extra aandacht niet meer nodig, want het duo heeft intussen een Michelin-ster aan de voorgevel hangen. Waar Made in Limburg goed voor is…

Bij de hoogtepunten horen zeker de fijne reacties die we (gelukkig vaak) ontvangen van bedrijfsleiders die bij ons aan bod zijn gekomen. Ze merken een positieve impact en zijn daar oprecht dankbaar voor. Niet voor de gratis reclame, wel voor kans om hun verhaal te kunnen vertellen en hun medewerkers fier te maken.

Ook altijd fijn: de alsmaar stijgende bereikcijfers. Letterlijke hoogtepunten als we met een leuke primeur werkelijk honderdduizenden mensen bereiken. De kaap van 10 miljoen artikels per jaar die we in 2020 zullen halen: mogen we fier op zijn, toch?

Buiten de redactionele stukken, denken we aan hoogtepunten als de eerste editie van Made in Limburg Live, het spraakmakende event in Watt 17. Aan de barbecue met onze lezers in beachclub Baouzza. De VIP-behandeling van onze sponsors tijdens de bekerfinale van KRC Genk. Of de lofzang van toenmalig minister-president Kris Peeters over de puike prestaties van ons medium tijdens de uitreiking van de Award Limburgse Ondernemer van het Jaar.

Dieptepunten? De aankondiging van het overlijden van een aantal erg gewaardeerde ondernemers. Het went nooit om zo’n slecht nieuws te moeten brengen. Moke Karmaoui, Luc Machon, John Claes, Ellen Meers, Jo Knapen, Raf Lijnen, Els Roosen,… Dat ze mogen rusten in vrede.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Salesforce komt Limburgers opleiden

Salesforce, het internationale softwareplatform voor het beheer van klantenrelaties, gaat een structureel partnership aan met Hogeschool PXL. Bedoeling is dat… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.