Nieuws Limburg Van de gazet naar de prise: en weg is Dries…

Van de gazet naar de prise: en weg is Dries…

Van de gazet naar de prise: en weg is Dries…

Dries Van Dyck, tot voor kort Key Account Manager van Made in Limburg, is de nieuwe Business Development Manager bij MobilityPlus. Hij laat de media achter zich en gaat vanaf volgende week Limburgse bedrijven helpen in hun transformatie naar een 100% elektrisch wagenpark.

Dries Van Dyck verzorgde de commerciële relaties bij Made in Limburg en nam daarna de verantwoordelijkheid voor de institutionele relaties bij Mediahuis. Maar nu gaat hij dus een nieuwe uitdaging aan. Bij MobilityPlus, een veelbelovende scale-up waar onder andere Concentra onlangs nog een belang in nam (lees artikel hier), zal hij de Limburgse regio voor zijn rekening nemen als Business Develpment Manager.

“MobilityPlus is van origine een Gents bedrijf dat slimme laadoplossingen biedt aan bedrijven en hun werknemers”, aldus Van Dyck. “Hierdoor ontstaat een optimaal beheer van het elektriciteitsverbruik, waardoor klanten zo goedkoop mogelijk kunnen laden. Met behulp van een eigen energy controller wordt het energieverbruik inzichtelijk gemaakt. Gedetailleerde rapporteringen en een geautomatiseerde facturatie maken het aanbod compleet.”

“De vibe die ik voelde bij het management van MobilityPlus na slechts 1 gesprek, was voor mij uiteindelijk de doorslaggevende factor voor deze stap”, aldus Dries Van Dyck. “Die mannen willen vooruit en hebben een zeer duidelijke visie. Ik geloof bovendien rotsvast in de meerwaarde van het aanbod. Zo werkt MobilityPlus onafhankelijk van de leveranciers van laadinfrastructuur en energie. Dit zorgt ervoor dat je op maat van de klant kunt werken, en dat vind ik belangrijk. Mijn energie om erin te vliegen staat op maximale load…”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.