Nieuws Mechelen Nieuwe duurzame logistieke site van 50.000 m² op komst langs A12 in Ruisbroek

Nieuwe duurzame logistieke site van 50.000 m² op komst langs A12 in Ruisbroek

Nieuwe duurzame logistieke site van 50.000 m² op komst langs A12 in Ruisbroek

RUISBROEK – Met de verwerving van De Tafelberg nv beschikt Intervest over 15,6 hectares, In Ruisbroek (Puurs-Sint-Amands) gekend als ‘Het Ooievaarsnest’, voor de uitbouw van een nieuwe duurzame logistieke site.

Intervest Offices & Warehouses neemt met deze overname een belangrijke stap in de realisatie van haar groeiambities en van de strategische doelstelling om duurzaam en klantgericht waarde te creëren. Het verworven terrein langs de A12, beschikt over twee windmolens, is ideaal gelegen aan de afrit Ruisbroek, en zal na het doorlopen van de nodige vergunningstrajecten plaats bieden voor ruim 50.000 m² aan duurzame warehouses.

De aanvang van de infrastructuur- en grondwerken is gepland voor 2023. Voor de realisatie van het project zal worden gewerkt met de meest recente en duurzame bouwtechnieken. Het project zal bestaan uit een combinatie van grote en kleinere units.

Intervest werd opgericht in 1996 en is een openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap (GVV) waarvan de aandelen genoteerd zijn op Euronext Brussels (INTO) sinds 1999. Intervest investeert in kantoorgebouwen en in logistieke panden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.