Nieuws West-Vlaanderen Agristo dankt en verwent zijn medewerkers met een dagje inhouse radio

Agristo dankt en verwent zijn medewerkers met een dagje inhouse radio

Agristo dankt en verwent zijn medewerkers met een dagje inhouse radio

HARELBEKE, WIELSBEKE – Agristo pakte donderdag uit met een eigen radioprogramma, als een manier om dank u te zeggen aan de eigen medewerkers. Het voedingsbedrijf bestaat 35 jaar en wilde dat vieren op een wijze anders dan anders. Werknemers konden verzoekplaatjes doorgeven en via instant reportages kwam iedereen meer te weten over het reilen en zeilen binnen het bedrijf. Een feestelijk en origineel geschenk.  Agristo telt 1.000 medewerkers en is goed voor een omzet van 600 miljoen euro. De producten gaan vanuit West-Vlaanderen de wereld rond.     

Agristo stuurde zijn radio de ether in samen met Tom De Cock. Ook online konden derden meeluisteren naar Radio Agristo. Van 10 tot 18 uur was Qmusic presentator Tom De Cock live te horen in de studio van het aardappelverwerkend bedrijf. Reportages, chatbox en muziek: zo kreeg iedereen een kijkje achter de schermen van één van de grootste aardappelverwerkende bedrijven ter wereld. “Dit jaar vieren we 35 jaar Agristo, een goudgeelkrokanten jubileum, waarop we ook alle 1.000 medewerkers nog eens in de bloemetjes willen zetten”, aldus Anneke Vanfleteren namens Agristo. “Potatoholics noemen we onszelf, allemaal weg van aardappelen.”

Alle medewerkers konden hun verzoeknummertjes doorsturen. Onder de deuntjes zaten ook muzikale ontdekkingen uit 1986, het jaar waarin Agristo startte en Sandra Kim het Eurovisiesongfestival won. Verder stonden op het programma ook nog interviews met bijzondere Potatoholics, anekdotes van de voorbije 35 jaar, berichtjes voor collega’s en heel veel kijkjes achter de schermen. “Met deze radioshow willen we ook een extra boost geven aan de verbondenheid tussen onze medewerkers”, aldus de bedrijfsleiding.  

Livestream radio geeft kijk op de werkvloer  

Hoe ziet de dag van een Potatoholic eruit? Wat gebeurt er op de verschillende sites? Hoe is het om bij Agristo onder de hashtag #onefamily te werken? Twee vliegende reporters – Silke Mastbooms van The Voice 2012 en Tim Flennen, nachtburgemeester van Tilburg – trokken op ontdekking in de verschillende vestigingen. Van de loskade door de productieruimtes naar de magazijnen en de labo’s, alles passeerde de revue. Anneke Vanfleteren: “Als je op Radio Agristo afstemt, proef je meteen ook van onze sfeer. En misschien kriebelt het dan wel om ook bij ons te solliciteren. Bij Agristo zoeken we immers nog honderd extra Potatoholics.”

Agristo, opgericht in 1986, is een dynamische familieonderneming, gespecialiseerd in de productie van diepgevroren en voorgebakken aardappelproducten. Het bedrijf, met hoofdkantoor in het Belgische Wielsbeke en productievestigingen in Harelbeke, Wielsbeke, het Oost-Vlaamse Nazareth en Tilburg (Nederland), biedt een uiterst gevarieerd en compleet assortiment van frieten en andere aardappelspecialiteiten.

info: www.radioagristo.com

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.