Nieuws West-Vlaanderen Antwerpse 3D opent kantoor in West-Vlaanderen

Antwerpse 3D opent kantoor in West-Vlaanderen

Antwerpse 3D opent kantoor in West-Vlaanderen

TIELT – Het Antwerpse bedrijf 3D-Groep heeft bij wijze van primeur een kantoor geopend in West-Vlaanderen. De keuze viel daarbij op Tielt en dit omwille van de centrale ligging. De 3D-Groep is een one-stop-shop voor alle ICT-behoeften voor zowel kleine, middelgrote als grote bedrijven. Sinds de overname in 2010 door huidig CEO David van Waesberghe zit ambitie in het DNA. Vandaag bestaat de groep uit 3D-ICT, One-IT en GetICTdone.

3D-Groep uit Antwerpen heeft er een sterke eerste jaarhelft van 2021 opzitten. Naast een groei van meer dan 15% voor 3D-ICT, boekte ook dochteronderneming One-IT na een moeilijk 2020 een omzetstijging van maar liefst meer dan 15%. Tot slot kondigt het Antwerpse bedrijf ook de opening van kantoren in West-Vlaanderen aan.

Bij 3D-ICT ziet men het aantal klanten quasi permanent toenemen. Volgens CEO David Van Waesberghe heeft dat zo zijn reden: “Alsmaar meer klanten beseffen door de corona-epidemie dat technologie en automatisering een sterkhouder zijn in gelijk welke crisis”, zegt hij. “Ook won 3D-ICT diverse overheidsopdrachten die een positieve bijdrage zullen leveren aan de tweede jaarhelft. We gaan ervan uit dat we deze groeitrend kunnen verderzetten over gans 2021.”

Voor One-IT was 2020 een kenteringsjaar. “Door de participatie van 50% van 3D-ICT in One-IT hebben we een aantal processen anders aangepakt en heeft One-IT ook gebruik kunnen maken van de groepsvoorwaarden bij diverse ondersteunende diensten”, zegt David Van Waesberghe. “Door onze focus verder te leggen op middelgrote ondernemingen, verscheidene nieuwe contracten en een enorme inspanning van het One-IT team zijn we dan ook heel erg trots met dit resultaat.”

GetICTdone, onderdeel van de 3D-Groep, heeft zijn kantoren in het Vlaemynck bedrijvencentrum in Tielt geopend. “Door deze lokale vestiging willen we ons focussen op het enorme potentieel dat we zien in de West-Vlaamse markt voor ICT-consulting en managed services.”

De verantwoordelijken voor deze vestiging zijn Vincent Desmadrille en Jan Vankeirsbilck.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.