Deerlijkse ConXioN krijgt diploma met ‘grootste onderscheiding’ van Microsoft

DEERLIJK - IT-dienstverlener ConXioN (22 miljoen euro omzet, 100 medewerkers) sleepte zopas de titel 'Microsoft Partner of the Year 2021' voor België in de wacht. Het betreft hier een erg prestigieuze prijs in technologieland. Microsoft reikt de prijs elk jaar uit aan een partner die zich kan onderscheiden met de wijze waarop het de Microsoft-technologie inzet. Het is bepaald niet de eerste maal dat CEO Chris Debyser van ConXioN aan het feest is bij Microsoft. 

Microsoft reikt elk jaar de Microsoft Partner of the Year Awards uit binnen zijn uitgebreide netwerk. Voor ‘Microsoft Country Partner of the Year’ kiest het panel met Microsoft-stakeholders voor elk land dé partner uit die dat jaar opmerkelijke prestaties neerzette. Daarvoor kijken de juryleden naar hoe ze zich weten te onderscheiden in hun gebruik van de Microsoft-oplossingen.

"We zijn ongelofelijk trots dat ConXioN zich Microsoft Partner of the Year 2021 voor België mag noemen", vertelt Chris Debyser, CEO en oprichter van ConXioN. "We vieren dit jaar ons 24-jarig bestaan en zijn al sinds het prille begin trotse Microsoft-partner. In 2019 bouwden we zelfs ons ConXioN Experience Center, powered by Microsoft: de eerste in zijn soort in Europa. We kijken dan ook uit naar de toekomst en het verdere gebruik van het Microsoft-ecosysteem met onder andere de uitbouw van ons digitale ConXioN One-platform voor het beheren van applicaties en bijleren via learnings. Daarnaast startten we ook een softwaredivisie voor Microsoft Business Central op."

‘Als je elke dag in de Microsoft-speeltuin mag vertoeven, adem je uiteindelijk het hele Microsoft-ecosysteem," vertelt Filip Van Tongel, CCO bij ConXioN. "Voor de Microsoft-oplossingen is dus niet alleen work hard, maar ook play hard van toepassing bij ConXioN. Doordat we er dus ook heel erg vertrouwd mee zijn, kunnen we onze klanten de perfecte oplossing voor hun uitdaging voorstellen.’

Mooie overwinning na uitdagend jaar

CEO Chris Debyser onderstreept dat het voor het volledige bedrijf een mooie overwinning is: "We hebben, zoals ieder ander bedrijf, een uitdagend jaar achter de rug", zegt hij. "Daarbovenop groeide ons personeelsbestand het voorbije jaar met maar liefst 25%. Het zijn die werknemers die de overwinning mee mogelijk hebben gemaakt. Bij ConXioN voorziet ons team de klant niet alleen van een oplossing op maat, we zorgen ook voor de juiste integraties, opleidingen en proactief onderhoud en optimalisaties. Dat Microsoft nu erkent dat we ons onderscheiden in ons gebruik van het Microsoft-ecosysteem, is dan ook een overwinning voor het volledige team."