Nieuws West-Vlaanderen Deerlijkse familiebedrijf Deknudt bewijst dat duurzaam padel spelen geen probleem hoeft te zijn

Deerlijkse familiebedrijf Deknudt bewijst dat duurzaam padel spelen geen probleem hoeft te zijn

Deerlijkse familiebedrijf Deknudt bewijst dat duurzaam padel spelen geen probleem hoeft te zijn

DEERLIJK – De broers Thijs en Bruno Deknudt namen precies een jaar terug een opmerkelijk initiatief. Ze openden een eigen padelcentrum midden de bedrijvenzone van Deerlijk-Waregem. Met opmerkelijk succes en zonder enige hinder voor wie dan ook. Medewerkers van andere bedrijven kunnen er ook komen sporten. Padel zonder hinder? Jawel, het kan.  

 

 

 

 

Padel club Passepartout werd op 1 december van vorig jaar officieel geopend. “We kwamen nog nooit negatief in het nieuws, en we zijn daar best  fier op”, zeggen de broers Deknudt. “Onze ligging is niet zo evident, namelijk in een industriezone, maar zo storen we niemand. Daardoor bieden we ook de mogelijkheid aan bedrijven om hun medewerkers te laten sporten over de middag, en dit dicht in de buurt van hun bedrijf. Aangezien we in 1 jaar 0 klachten kregen, denken we dat we hier echt wel op onze plaats zitten. Naast sport is er tevens de mogelijkheid geboden om 24u/24 auto’s op te laden.  Voorlopig staan er 4 AC-laders, die de wagen aan 11kw/u opladen, maar heel binnenkort komt er ook een supercharger. Onze parking die er toch ligt, wordt nu ook tijdens het weekend en ’s avonds gebruikt, wat ervoor zorgt dat er op andere plaatsen geen extra parking – lees verharding – moet voorzien worden.

Sporten over de middag is in

In het verhaal van de broers Deknudt bleek ook de Gemeente Deerlijk bereid om mee te denken om de populaire sport te kunnen aanbieden, zonder klachten. “Het luik sport over de middag wordt steeds belangrijker in bedrijven, en we zien duidelijk dat het een heel groot succes is”, besluit Thijs Deknudt. “Bedrijven die volgend jaar ook over de middag willen komen sporten moeten snel zijn, want de plaatsen zijn beperkt, en zijn heel gegeerd.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.