Nieuws West-Vlaanderen Lannoo en boekhandel Theoria organiseren samen een ‘mini boekenbeurs’

Lannoo en boekhandel Theoria organiseren samen een ‘mini boekenbeurs’

Lannoo en boekhandel Theoria organiseren samen een ‘mini boekenbeurs’

KORTRIJK – Samenwerken loont altijd. Uitgeverij Lannoo en de bekende Kortrijkse boekhandel Theoria geloven in het adagio en organiseren deze week, en nog tot zondagavond een ‘mini boekenbeurs’ in Kortrijk.  

Boeken zijn populairder dan ooit, als kleine verwennerij voor jezelf of als perfect (paas)cadeau voor een geliefde. Succesvolle initiatieven als Boektopia, FAAR en andere boekenevenementen tonen aan dat de interesse voor het boek bij het grote publiek nog steeds ongemeen groot is. Na corona misschien zelfs groter dan ooit.

Daarom organiseert de Tieltse uitgeverij Lannoo deze week voor de achtste keer een Boekenmarkt, en dat in samenwerking met Boekenhuis Theoria. Het gebeuren vindt  plaats in de hangars van Depart aan het Nelson Mandelaplein in Kortrijk. Er is voor elk wat wils in de aanbieding. Je vindt er kunst- en interieurboeken, kinder- en jeugdboeken, literatuur, romans, thrillers, reisgidsen, culinaire en non-fictie titels aan knalprijzen tot wel – 70 procent. Daarnaast worden er ook strips, geschenkartikelen, wenskaarten, rugzakken en schoolmateriaal aangeboden. Kortom, een buitenkans voor boeken fanaten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.