Nieuws West-Vlaanderen Nederlandse Drukland waagt zijn Belgische kans via West-Vlaanderen

Nederlandse Drukland waagt zijn Belgische kans via West-Vlaanderen

Nederlandse Drukland waagt zijn Belgische kans via West-Vlaanderen

BRUGGE – Drukland.be, één van de grootste digitale drukkerijen van de Lage Landen, opende deze zomer zijn eerste vestiging in België. Brugge wordt de uitvalsbasis voor de online drukkerij om ons land verder te veroveren. De Nederlandse drukkerij is geen kleintje: met meer dan 100.000 klanten is het nu al de nummer twee op de Belgische markt en wil het met de opening van een eerste Belgisch kantoor hier marktleider worden.

Met een eerste investering van ruim 100.000 euro in de Brugse vestiging en een tiental extra jobs in de regio verwacht Drukland.be zijn omzet in België binnen de drie jaar te verdubbelen van 7,5 naar 15 miljoen euro. De komst van de Nederlandse online drukkerij naar België creëert extra werkgelegenheid in ons land. Om de vestiging in Brugge te bemannen, gaat Drukland.be op zoek naar 10 Belgische werknemers met kennis en ervaring in de sector.

Drukland.be, onderdeel van het Nederlandse moederbedrijf Simian, behoort met meer dan een half miljoen klanten in Nederland en België tot de grootste drukkerijen in onze contreien. De persen in Groningen bedrukken alles wat je maar kan bedenken: flyers, koffiekoppen, spandoeken, tot verkiezingsdrukwerk toe. Met de opening van een eerste vestiging in België en een Belgische klantendienst schakelt het bedrijf van ondernemer Wouter Haan een versnelling hoger om de Belgische markt verder in te palmen. Via West-Vlaanderen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.