Nieuws West-Vlaanderen Netwerk van Partners in Accountancy bereikt nu ook Brussel

Netwerk van Partners in Accountancy bereikt nu ook Brussel

Netwerk van Partners in Accountancy bereikt nu ook Brussel

ROESELARE – De groep van onafhankelijke accountantskantoren Partners in Accountancy, waar 330 mensen werken, verwelkomt het Brusselse kantoor DBM Tax & Accounting tot haar netwerk. Met deze uitbreiding is de volgende groeifase ingezet. Die ambitie werd vorig jaar al kracht bijgezet met een participatie van de investeringsmaatschappij Baltisse van Filip Balcaen. Het Roeselaarse Partners in Accountancy, dat in 2017 wed opgericht door Steven Brouckaert, is een groep van twintig onafhankelijk accountantskantoren verspreid over Vlaanderen en nu dus ook Brussel.

Het accountantskantoor DBM Tax & Accounting telt een 25-tal medewerkers en heeft haar kantoren aan de Louizalaan in Brussel. Het specialiseert zich in managementvennootschappen, holdings en familiekantoren. Zo’n 80% van het cliënteel is Franstalig. DBM Tax & Accounting is het twintigste lid dat toetreedt tot Partners in Accountancy. De stichtende vennoten Johan De Bondt en Laurent Mésot en junior vennoten Levent Gokinan, Christophe Golger en Hakki Koroglu blijven aan boord. Ze werden voor de transactie bijgestaan door de overnamebegeleider Level Next. Volgens Johan De Bondt van DBM werd bewust gekozen voor Partners in Accountancy om zo de groei en de continuïteit op lange termijn te kunnen bestendigen, mét behoud van de eigenheid. “Door toe te treden tot een grotere groep kunnen we bijkomende expertise aanbieden, onze digitalisatie versnellen en
terugvallen op ondersteunende tools en diensten”, aldus de CEO van het Brusselse kantoor.

Groeien in coronatijden

Partners in Accountancy ziet naar eigen zeggen nog veel groeipotentieel in België. Ze blijft actief zoeken naar nieuwe leden voor haar netwerk. Onlangs werd ook Fineko, met kantoren in Genk, Leuven en Hasselt, verwelkomd. Geografische spreiding en schaalgrootte zijn belangrijke parameters in de doelstelling van Partners in Accountancy. “Onze sector is tot op vandaag grotendeels gespaard gebleven van deze crisis waardoor gesprekken met nieuwe leden blijven lopen, ook in Franstalig België”, stelt Steven Brouckaert, CEO van
Partners in Accountancy. “De coronacrisis versnelt wel de noodzaak om te digitaliseren. Waar we jarenlang moesten omgaan met argwaan bij klanten en medewerkers ten opzichte van digitalisering, werd dit de voorbije weken als een vanzelfsprekendheid beschouwd. De noodzaak om te digitaliseren is vaak een reden waarom accountantskantoren aansluiting zoeken tot een grotere groep.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.