Nieuws West-Vlaanderen Top Motors organiseert zijn eigen autosalon

Top Motors organiseert zijn eigen autosalon

Top Motors organiseert zijn eigen autosalon

KORTRIJK, WEVELGEM – Bij gebrek aan Autosalon in Brussel, organiseren veel autodealers hun eigen beurs. Zo ook Top Motors dat in het zuiden van West-Vlaanderen liefst vier automerken verdeelt: VW, Audi, Skoda en Seat. De familie Van Der Stichele toont eens te meer zijn ondernemerschap en heeft zijn diverse showrooms omgebouwd tot een aantrekkelijke omgeving, volgens een hybrid model: online en offline.      

Voor het eerst in 99 jaar zullen de paleizen van Brussels Expo in januari leeg en stil blijven. De jaarlijkse hoogmis van de autosector wordt om gekende redenen uitgesteld naar 2022. Dit belet de consument echter niet om in deze zelfde periode op zoek te gaan naar een koopje voor zijn mobiliteit. De maand januari blijft duidelijk dé maand bij uitstek waar een groot aantal mannen, vrouwen en gezinnen op zoek gaan naar een nieuwe auto tegen de beste voorwaarden.

Top Motors investeert reeds sinds de eerste lockdown in de uitbreiding van haar digitale communicatiekanalen, waar bezoekers uitgebreide informatie kunnen terugvinden over onder andere de beschikbare nieuwe of tweedehandswagens en er tegelijk een online service afspraak kunnen boeken. “Het digitaal aanbod van Top Motors werd inmiddels nog verder uitgebreid met de mogelijkheid om ook met één de verkoopadviseurs online een afspraak in te boeken voor een fysisch of virtueel bezoek aan de toonzaal, voor een offertebespreking of voor de aankoop van een wagen, met bijhorende financiële en verzekeringsdiensten”, aldus Charlotte Van Der Stichele. “Voor het salon 2021 werd nog een extra digitale laag aangebracht in de vorm van een heus virtueel Autosalon. Je vindt er informatie over de nieuwigheden bij elk merk, een overzicht van alle modellen en een goodiebag met folders en salonvoorwaarden. Uiteraard kan je ten allen tijden een afspraak inboeken met een verkoopadviseur of via de chatbox een gesprek aangaan met één van onze medewerkers. Ons aanbod aan auto’s bevat nu ook meer en meer hybride modellen.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.