Nieuws Limburg Groot contract voor Convents en Melotte

Groot contract voor Convents en Melotte

Groot contract voor Convents en Melotte

De Limburgse interieurbouwers Melotte Invest (Heusden-Zolder) en Convents Products (Koersel-Beringen) hebben van Mobistar de opdracht gekregen om alle Mobistar Centers in te richten. Het is al voor de tweede keer dat ze hiervoor samenwerken. Convents en Melotte zijn fier op de toewijzing van het contract, aangezien het in deze competitieve markt niet evident is dat een grote klant met dezelfde partners in zee gaat.

mobistar centerNaast de nieuwe conceptstore in Antwerpen, wordt het imago dat Mobistar voortaan wil uitstralen, doorgetrokken naar 130 andere Mobistar Centers. Melotte Invest zal de volledige casco-inrichting van elk center realiseren, terwijl Convents Products het meubilair op maat maakt. Verwacht wordt dat in april 2015 alle centers klaar zullen zijn.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.