Nieuws Limburg Kartonbedrijf en fietsenhandel bouwen in Lanklaar

Kartonbedrijf en fietsenhandel bouwen in Lanklaar

Kartonbedrijf en fietsenhandel bouwen in Lanklaar

Het kartonbedrijf Soenen en fietsenbedrijf Itek hebben van het stadsbestuur van Dilsen-Stokkem een vergunning gekregen voor de bouw van een vestiging op het bedrijventerrein Lanklaar.

SoenenSoenen krijgt op de voormalige Bekaert-site een terrein van 8 hectare ter beschikking. De bouwvergunning voor de eerste fase is inmiddels afgeleverd. Nadien komt er ook een toren van 40 meter hoogte, die het gebruik van zware rolkranen moet toelaten. Soenen investeert in Lanklaar ruim 85 miljoen euro, goed voor 140 banen.

Elders in Dilsen-Stokkem, aan het IQ-Bedrjvenpark, is de bouwvergunning afgeleverd voor de fietsenhandel Itek. Er zal een grote showroom, herstelplaats en magazijn worden gebouwd. Nieuw is dat er een parcours zal worden aangelegd waarop klanten de fietsen kunnen uittesten.

M.Dr.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.