Nieuws Limburg Nieuw vakantiedorp in Eksel klaar in 2021

Nieuw vakantiedorp in Eksel klaar in 2021

Nieuw vakantiedorp in Eksel klaar in 2021

Er komt schot in de zaak van het vakantiedorp op de plaats van de vroegere camping Musschennest in Hechtel-Eksel. Volgend jaar al zullen hier 121 vakantiewoningen worden verhuurd.

Bouwheer is de Gentse projectontwikkelaar Life Tree Group van ondernemer Hendrik Danneels. Die kocht de gronden van bouwpromotor Alain Cloet en gaat nu de eerder uitgetekende plannen realiseren. Er komen 121 vakantiewoningen, waarvan 84 voor 4 personen, 32 voor 6 personen en 5 voor grotere groepen tot 16 mensen. De grondwerken zijn nog voor de uitbraak van het coronavirus gestart, en een eerste woning is intussen al rechtgezet. Volgende zomer zal het hele dorp operationeel zijn.

De uitbating van het vakantiepark gebeurt door Roompot. “Het is een fantastische omgeving”, aldus CEO Jurgen van Cutsem. “Wij voelen er ons nu al erg welkom. Life Tree Group levert er fantastisch werk en de burgemeester Jan Dalemans en Eerste Schepen Nele Lijnen hebben vanaf ons eerste gesprek constructief meegedacht hoe we een succes van het nieuwe park kunnen maken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.