Nieuws Limburg Stefan Verheyen opent showroom in Shanghai

Stefan Verheyen opent showroom in Shanghai

Stefan Verheyen opent showroom in Shanghai

Ondernemer Stefan Verheyen, eigenaar van Eurofashion in Dilsen-Stokkem, gaat in de Chinese stad Shanghai een eigen showroom voor decoratieve stoffen openen. “Maar het gaat verder dan dat, want onder het merk Dômedeco bieden we ginds het hele gamma aan van meubilair, interieuraccessoires en woningtextiel. Hiermee willen we tegemoet komen aan de groeiende vraag uit Azië naar Europese luxe-artikelen om een trendy interieur samen te stellen. We gaan hiervoor een verregaande samenwerking aan met een Chinese distributeur die een grondige kennis heeft van de lokale meubel- en projectmarkt. Voor ons is dit een nieuwe en revolutionaire stap.”

In een tweede fase zal een strategie uitgewerkt worden om China als ‘hub’ te gebruiken voor andere Aziatische landen. “Meer bepaald in grootsteden als Hongkong, Jakarta, Bangkok en New Delhi is er nu al een stijgende vraag van investeerders naar Europese interieurmerken als Dômedeco,” zegt Stefan Verheyen nog. “Vandaar dat we de ambitie hebben om na deze eerste introductie onze marktgebied ginds nog fors uit te breiden.”

Eurofashion Homeconcepts is opgericht in 1996 en telt momenteel 16 werknemers in België. De 4000m² magazijnen, burelen en showroom bevinden zich op het industrieterrein van Lanklaar (Dilsen-Stokkem). Dit jaar wordt een omzet vooropgesteld van 4 miljoen euro en tevens een gestage groei voorzien van 30% per jaar.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.