Ghysels 23

Get Driven zorgt voor marketingstunt in samenwerking met Chinese Rolls Royce

KORTRIJK - Het Scandinavische Hedin Automotive lanceert een samenwerking met Get Driven ter ere van de eerste Hongqi-showroom die deze week geopend is in Brussel. Bij aankoop van een Hongqi E-HS9 (de Chinese Rolls Royce, zo wordt gezegd) krijgt de klant 50 uur een priv├ęchauffeur van Get Driven.

Deze week opende Hedin Automotive, exclusieve invoerder en verdeler van het Chinese automerk Hongqi, de deuren van zijn eerste showroom in Brussel. Klanten die geïnteresseerd zijn in het topmodel Hongqi E-HS9 - de Chinese Rolls Royce - en overgaan tot de aankoop van de wagen krijgen als uniek lanceringsgeschenk 50 uur een privéchauffeur.

Na de aankoop ontvangt de eigenaar van een nieuwe Hongqi een voucher met een persoonlijke code die de klant moet ingeven in de applicatie van Get Driven om de 50 uur te verzilveren. Op deze manier kan de klant optimaal genieten van zijn E-HS9 en volledig ontspannen de weg op gaan.

SUV van formaat

De E-HS9 is een 5,2 meter lange 100% elektrische SUV met zes of zeven zitplaatsen en heeft een vanafprijs van 69.995 euro. Het model is beschikbaar in drie uitvoeringen met telkens een verschillend rijbereik.

Het Kortrijkse Get Driven is een pionier en marktleider in het segment van studentchauffeurs in België en werd opgericht in 2016 door Gunther Ghysels. Steve Rousseau (House of Talents) is mede eigenaar. Het is een platform dat chauffeurs verhuurt die eigenaars naar hun bestemming brengen in hun eigen auto, waar en wanneer ze dat willen.