Nieuws West-Vlaanderen Filip Dewaele geeft fakkel van CEO door bij Dewaele Vastgoed

Filip Dewaele geeft fakkel van CEO door bij Dewaele Vastgoed

Filip Dewaele geeft fakkel van CEO door bij Dewaele Vastgoed

BRUGGE, ROESELARE – Dewaele Vastgoedgroep schakelt een versnelling hoger in zijn groeiverhaal. “Het is de ambitie om ons vastgoednetwerk de komende jaren uit te breiden naar een 70-tal kantoren verspreid over gans Vlaanderen en Brussel, én tegelijk digitaal te transformeren, om onze klanten nóg beter van dienst kunnen zijn”, aldus sterke man Filip Dewaele.

Om een en ander te realiseren wordt Sofie Spriet CEO van de groep, Filip Dewaele schuift een trapje door naar de rol van voorzitter van de raad van bestuur.

“De voorbije 14 jaar heb ik met veel passie de rol van CEO op mij genomen en zo onze vastgoedgroep helpen evolueren naar het enthousiaste team van 250 warme collega’s dat we op vandaag zijn”, aldus Filip Dewaele. “Met het volste vertrouwen geef ik vanaf 1 september de fakkel als CEO door aan Sofie Spriet, onze huidige COO. Sofie staat alvast te popelen om onze groep verder te leiden richting de toekomst.”

Filip Dewaele wordt voorzitter van de raad van bestuur en zegt er naar uit te kijken om samen met mijn mede-vennoten Stefaan Coucke en Geert Berlamont de expansie vanuit een andere rol mee te ondersteunen.

Dewaele Vastgoedgroep is de grootste onafhankelijke vastgoedgroep van het land (met ook een aanwezigheid in Brussel) en wil zijn netwerk de komende vijf jaar verder uitbreiden van 43 naar een 70-tal kantoren om tegelijk ook digitaal te transformeren. Dat moet onze groep in staat stellen om de omzet de komende vijf jaar te verdubbelen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.