Nieuws West-Vlaanderen Steve Rousseau (House of Talents) gaat gewoon op zijn elan door

Steve Rousseau (House of Talents) gaat gewoon op zijn elan door

Steve Rousseau (House of Talents) gaat gewoon op zijn elan door

Steve Rousseau, CEO van House of Talents, die het champagneglas heft op alweer een overname. Het is een beeld dat we nog wel meer zullen zien. House of Talents heeft zopas de overname van Chaintec Group afgerond. Chaintec Group (Waasmunster) is een toonaangevend staffingbedrijf in outsourcing van technische profielen. Via deze overname bevestigt House of Talents zijn ambitie om te blijven groeien en maakt het zijn intrede binnen de technische industrie. Steve Rousseau, CEO van House of Talents, is trots op deze uitbreiding van de groep. “Chaintec Group is een ambitieuze onderneming met de nadruk op kwaliteit en klantgerichtheid”, zegt Rousseau. “De markt van outsourcing van technische profielen trekt al jaren sterk aan. Dit was tot nu nog een lacune in de services van House of Talents.”

 Sinds de oprichting in 2004 is Chaintec Group, bestaande uit Chaintec en Engipro, een vooraanstaande, snelgroeiend. Chaintec biedt ervaren technische specialisten A1 en A2 aan (techniekers en werkvoorbereiders) voor onderhoud en herstellingen van machines en installaties in tal van kleine en grote bedrijven. EngiPro is een staffingpartner gespecialiseerd in het outsourcen van engineeringprofielen met als doel het verlenen van technische assistentie aan bedrijven bij de realisatie van multidisciplinaire projecten. Chaintec Group heeft klanten in alle sectoren: voeding, chemie, luchtbehandeling, bouw, enzovoort. Vandaag telt Chaintec Group 175 medewerkers. “We bieden onze consultants op continue basis uitdagende projecten bij klanten”, aldus zaakvoerder Mario Delemarre.

Chaintec Group is reeds de tweede overname sinds de participatie van Sofindev in House of Talents van december 2016. “Deze overname sluit perfect aan bij de strategie om een gezond evenwicht te bereiken tussen organische groei en een actieve acquisitiepolitiek”, heet het officieel. Medeaandeelhouders Mario Delemarre en Ariane Pourveur stappen opnieuw in het kapitaal, en blijven de algemene leiding van het bedrijf in handen houden.

Het Kortrijkse House of Talents werd in 2008 opgericht door Steve Rousseau en groepeert nu 9 verschillende bedrijven: Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, Next-ICT, BTS Food, Arcq en nu de Chaintec Group. De groep stelt meer dan 850 specialisten tewerk in verschillende nichemarkten en verwacht een geconsolideerde omzet boven de 60.000.000 euro te realiseren in 2017.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.