Nieuws Limburg Cibilis kiest voor locatie in Paal (en niet Genk)

Cibilis kiest voor locatie in Paal (en niet Genk)

Cibilis kiest voor locatie in Paal (en niet Genk)

Cibilis, de nieuwe naam van Brocade Library Services, gaat zich vestigen in Paal-Beringen. Het softwarehuis, dat programma’s schrijft voor de automatisering van bibliotheken, had nochtans in september vorig jaar aangekondigd zich in Genk te zullen nestelen. De spin-off van de intercommunale Cipal in Geel, moest wel voor een locatie in Limburg kiezen, aangezien vorig jaar investeringsmaatschappij LRM met 800.000 euro groeikapitaal over de brug kwam, en zij nu eenmaal alleen mogen investeren in ‘Limburg-gebonden’ ondernemingen.

brocade cipalHet bedrijf wil vanuit industriezone Ravenshout verderwerken aan de verovering van de internationale markt. Naast een 100-tal bibiotheken in België draait de software bijvoorbeeld ook in 900 openbare bibliotheken in Zuid-Afrika. Er werken momenteel zo’n 15 mensen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.