Nieuws West-Vlaanderen Mathieu Damiens en Aaike De Jonghe lanceren hun eerste Classic Cars event in Waregem

Mathieu Damiens en Aaike De Jonghe lanceren hun eerste Classic Cars event in Waregem

Mathieu Damiens en Aaike De Jonghe lanceren hun eerste Classic Cars event in Waregem

WAREGEM – Classic Cars zijn in. Het ondernemersduo Mathieu Damiens en Aaike de Jonghe wil niet achterblijven en organiseert eind oktober zijn eerste beurs rond classic cars, maar ook auto’s in het algemeen. De initiatiefnemers namen het beursconcept van Wim Soenens over, en blazen het nu voor het eerst nieuw leven in.    

De creatieve duizendpoten Mathieu Damiens en Aaike De Jonghe, bekend als organisatoren van succesvolle concepten als Gentleman’s Fair, namen begin dit jaar ‘Waregem Oldtimer Event’ over van zakenman Wim Soenens van Stock-Depot. Zijn beurs was na een coronabreak van 2 lange jaren toe aan een upgrade en Soenens vond in hen de perfecte opvolgers.

Als autofotograaf voor collectioneurs en veilinghuizen zoals Bonhams is Mathieu Damiens meer dan vertrouwd met de schoonheid van klassieke wagens. Zijn belangrijkste motivatie was de creatie van een visueel aantrekkelijk event dat de grandeur van de autosalons van weleer oproept, maar met hier een daar toch ‘een hoekje af’. Geen elitair gebeuren, maar een gezellige beleving waar – op alle gebied – kwaliteit centraal staat.

Jong en oud

Met de nieuwe naam ‘Classic Event Waregem’ wil de tandem Damiens-De Jonghe benadrukken dat zowel youngtimers als iconische voertuigen die technisch gezien geen oldtimer zijn er eveneens een plaats verdienen. De rode draad doorheen het verhaal wordt kwaliteit, authenticiteit en originaliteit.

Classic Event Waregem wil daarom niet alleen verzamelaars van klassieke voertuigen aanspreken, maar elke liefhebber van wagens in het algemeen. Het kruim van gerespecteerde dealers uit binnen- en buitenland wordt gedurende het weekend van 28,29 en 30 oktober alvast bijeen gebracht in Waregem Expo.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.