Nieuws Limburg Paalse Porsche-dealer opnieuw beste van het land

Paalse Porsche-dealer opnieuw beste van het land

Paalse Porsche-dealer opnieuw beste van het land

Porsche Centre Paal, de concessie onder leiding van Thierry Brialmont, is voor het tweede jaar op rij bekroond met de Service Excellence Award. Het is een onderscheiding waarbij vooral de tevredenheid van de klanten de doorslag geeft.

Alle Porsche-dealers krijgen een waslijst aan objectieven voorgeschoteld. Zo moeten de technici zich voortdurend bijscholen en wordt de beoordeling bijgehouden over de dienst na verkoop. Na een grondige inspectie van alle parameters, looft de invoerder jaarlijks een trofee aan de beste concessie uit. Net als vorig jaar mag Porsche Centre Paal de hoofdprijs in de etalage plaatsen. Ook in 2009 won zaakvoerder Thierry Brialmont deze prijs al eens, waardoor het de enige Porsche-dealer in België is die al 3 keer tot laureaat is uitgeroepen.

“Het spreekt voor zich dat we enorm fier zijn op deze onderscheiding”, zegt Thierry Brialmont. “Het wijst op een constante van onze hoge servicegraad en van de appreciatie van onze klanten. En daar doen we het uiteindelijk voor.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.