Horeca
Heusden
Bekend restaurant krijgt na 40 jaar nieuw jasje: “Geen zorgen, de levende kreeften blijven”
“We maken er iets tijdloos van, zodat het eventueel nog goed is voor de volgende generatie", klinkt het.
Herentals
Gewezen havenmeester van jachthaven Herentals overleden
De Dorian Gray werd samen met haar vader en broers volledig naar haar ontwerp omgebouwd tot een gezellige kroeg die door Han werd uitgebaat
Mechelen
Rent-a-Willys en B&B ’t Plein bezorgen klanten een weekend vol beleving
Omdat zowat dertig procent van het cliënteel buitenlands is, is de samenwerking ideaal.
Puurs-Sint-Amands
Nieuwe uitbaters Stepp Inn zijn klaar voor uitdaging: “We zagen potentieel in dit sportcafé”
"We hadden het gevoel dat er meer potentieel zat in Stepp Inn.”
Antwerpen
Gert (44) opent koffiezaak Oro Nera waar je ook tapas kan eten: “Ik werk zo veel mogelijk met huisgemaakte producten”
Gert Van der Borght (44) uit Berlaar-Heikant lanceerde in 2020 zijn eigen limonademerk Merkaa. Dat avontuur smaakte naar meer.
Gent
Dit is het meest kindvriendelijke restaurant van Gent: “Door ons eet een kind tenminste paling in ’t groen”
“Elk gerecht op ons menu is verkrijgbaar in een kleinere portie", klinkt het.